Hvilket pålegg bør jeg styre unna, og hva er aller helst å foretrekke?
Er brelett godtatt smør? Finnes det ingen tubekaviar som funker?
I tillegg lurer jeg på disse Ryvita-knekkebrødene, - kan de spises?
Hald deg til reine produkt. Sjekk på pakken kva dei inneheld.
Brelett er margarin, IKKJE smør! Så nei, hald deg unna! Meierismør er best, eller Bremykt er også OK.
Ryvita er ikkje lov på Skaldeman. Eg meiner å seie dei er ganske høg på karbar. Har du lest nokon av bøkene til Skaldeman?
Brelett er ikke aktuellt på lavkarbo - kun smør er smør. Ryvita er ikke Skaldemann-mat…
Kan ikke huske å finne noe kaviar som jeg ville ha brukt på et ketogent kosthold, men sjekk i Matvareguiden.no eller næringsinnhold.no
Hihi ;) Det går fint veit du!
Eg trur Mills sin kaviarmix har mindre karbar enn den vanlege blå forresten. Men eg har ikkje i hovudet kor mykje akkurat og om den er Skaldemanvenleg.
Har aldri likt margarin på brødskiva - så jeg roter altid sammen bremyk og brelett, same, same - but different som de sier i Asia...
Kavli kaviarmix var den med minst kh "bare" 8... så absolutt ikke noe jeg ville ha på en ketogen meny
Har ikke lest noen av bøkene hans, nei. Får vel gjøre det snart. :) Men kan dere ramse opp noen pålegg som er ok? Merker jeg er ganske irritabel i disse dager, tenker alt for mye på begrensninger i stedet for muligheter innen matveien. Er dette noe som har avtatt hos dere? Hehe.
Pålegget er jo lov. Gode ostar, feite sådan, parmaskinke...
Men eg vil definitivt anbefale å lese ein av bøkene hans. Du står mykje sterkare for din eigen del når du veit meir. På tide å tenke nytt, rett og slett. Er det ikkje Skaldeman som et biff til frukost?
Melmat er ikke lavkarbomat… iflg matvareguiden så innholder rug 57,5 kh
Les deg opp på det mest esssensielle vedrørende lavkarbo her: Til alle nybegynnere på lavkarbo…
Allt det du har spørt om du kan spise til nå ligger langt unna hva som er anbefalt på Skaldemann. Skaldemann er den lavkarbo retningen som er mest restrektiv på inntak av kh.
Les: Skaldemann delen av forumet
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.