< Tilbake til oversikten

Saus til koteletter

#1

Engledans sa for siden:

anyone? har leita litt her, men ikke funnet. Noen som har tips?



#3

Kanutten sa for siden:

Beste kottissausen jeg vet om er denne!!

Stek kottisene kjapt på begge sider.
Legg kottisene i ei form og dryss på med salt, pepper og provancekrydder eller estragon. La stå i steikovnen en time eller to. Blir knallgodt kjøtt OG saus!

Hvis du allerede har stekt kottisene vil jeg anbefale at du koker ut pappa, med mindre du har svidd noe, og koker inn med fløte og estragon. :sikle:

Estragon er bla det krydderet de bruker i Bernaise.


#4

langaard sa for siden:

Koker ut pappa:lol:


#5

Kanutten sa for siden:

Hehe, skulle være panna! :lol: Ler godt nå!


#6

Engledans sa for siden:

Jeg leita i middagstråden jeg, ikke rart jeg ikke fant noe:eek:


#7

Engledans sa for siden:

takk for tips kanutten:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.