< Tilbake til oversikten

Blomkålkaker

#1

Snuppeline74 sa for siden:

I dag ville jeg prøve noe helt nytt. Vi skulle ha fisk til middag og jeg hadde ikke lyst på verken mos eller kokte grønnsaker.
Dermed kreerte jeg noe a`la potetkaker.
Jeg tok:
1 blomkål som jeg kokte mør, moste og avkjølte noe.
1egg
ca 50 gr philadelphia naturel
noen ringer purre - finhakket
1 liten chili
ca 2 ts fiberhusk
salt, pepper og en liten dæsj hvitløk (smaker nok enda bedre med fersk)
Rørte alt sammen og stekte små kaker i godt smør.

Lagde saus av smeltet meierismør og seterrømme (nam, nam, nam!!)
Fisken ble ikke noe slager, men blomkålkakene ble virkelig knallgode.
Neste gang tror jeg at jeg vil bruke litt revet ost, for å binde det enda mer sammen. Så sant det ikke er noen som har et enda bedre forslag.

Spennende å høre om det er noen som prøver:).

Snuppeline!


#2

monja sa for siden:

Hører spennende ut. Tror jeg må notere meg denne til senere middag.
Takk for tips :)


#3

e84 sa for siden:

Hørtes veldig godt ut! Denne må jeg prøve en dag! Takk for oppskrift! :)


#4

TrineG sa for siden:

Hørtes kjempe godt ut ! :D


#5

MadamMim sa for siden:

Blomkålen er nå på koking, gleder meg til å teste dette ut!! :-D


#6

MadamMim sa for siden:

Har bare et ord: nydelig!!!!! Disse kommer til å bli en slager her!! Lurer på om det går an å fryse disse montro......

Jeg brukte ikke smøreost, bare vanlig revet hvitost.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.