< Tilbake til oversikten

Kyllingfilet med kokosmelk og tomat

#1

Makronella sa for siden:

Kyllingfilet har jeg en del av i frysen og fant ut at jeg måtte finne noen nye måter å tilberede de på. På din mat fant jeg en oppskrift -som jeg selvfølgelig måtte endre en del på - tomt for en del fra oppskriften, men også den innebygde trangen til endre oppskrifter;) Uansett det er altid greit med en base å begynne med. Utgangspunktet finner du her m og min versjon kommer her- man

6-7 kyllingfileter
2 løk
1 paprika
1 bunt brokkoli
1 ss pesto
1 boks hakkede tomater
1 boks kokosmelk
1/4 ts chilipulver

Brun kyllingfiletene, Skjær opp paprika, kutt løk i båter, del brokkoli i passe buketter.
Legg alt i e ildfast form.

[CENTER][/CENTER]

Bland sammen kokosmelk og tomatboksen -og ha i en god ss pesto - Hell det over formen med kyllingen og la det hele ¨steke v 225 grader i 30-35 min.

[CENTER][/CENTER]

Jeg vil tro hvitløk ville gi en ekstra piff på smaken, men i dag ble det laget etter hva som var på kjøkkenet og hvitløk var jeg tom for.

[CENTER][/CENTER]

Skikkelig god kyllingform, utrolig fort og lett å lage - så denne skal jeg prøve i forskjellige varianter senere også.


#2

MiniMe74 sa for siden:

Dette ser kjempe deilig ut! :) Vet du det totale Karbo innholdet?


#3

Makronella sa for siden:

Nei det vet jeg ikke, men det sto 3 gr karbo på kokosmelken -tomatene var 5gr -og hele formen ga 5-6 porsjoner.


#4

kiril sa for siden:

mm denne står i ovnen og lukter så deilig, hadde oppi hvitløk og ost på toppen...kan nesten ikke vente så godt det lukter


#5

monja sa for siden:

Nam, nam. Dette skal vi ha til middag idag.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.