Makronella sa for siden:
Kyllingfilet har jeg en del av i frysen og fant ut at jeg måtte finne noen nye måter å tilberede de på. På din mat fant jeg en oppskrift -som jeg selvfølgelig måtte endre en del på - tomt for en del fra oppskriften, men også den innebygde trangen til endre oppskrifter;) Uansett det er altid greit med en base å begynne med. Utgangspunktet finner du her m og min versjon kommer her- man
6-7 kyllingfileter
2 løk
1 paprika
1 bunt brokkoli
1 ss pesto
1 boks hakkede tomater
1 boks kokosmelk
1/4 ts chilipulver
Brun kyllingfiletene, Skjær opp paprika, kutt løk i båter, del brokkoli i passe buketter.
Legg alt i e ildfast form.
Bland sammen kokosmelk og tomatboksen -og ha i en god ss pesto - Hell det over formen med kyllingen og la det hele ¨steke v 225 grader i 30-35 min.
Jeg vil tro hvitløk ville gi en ekstra piff på smaken, men i dag ble det laget etter hva som var på kjøkkenet og hvitløk var jeg tom for.
Skikkelig god kyllingform, utrolig fort og lett å lage - så denne skal jeg prøve i forskjellige varianter senere også.