Jeg brukte 1 spiseskje sukrinmelis og noen dråper flytende natreen. (Det er det jeg har i huset).
Sukkerfri sjokolademousse
1 egg
1,5 dl kremfløte
1 ss bakekakao
strøsukkererstatning tilsvarende 1½ ss sukker (jeg bruker Splenda)
2 1/2 plate gelatin
0,5 dl vann
Slik gjør du:
Legg gelatinplatene i kaldt vann noen minutter. Kok opp vannet og ta det av platen. Smelt den myke gelatinen oppi det varme vannet. Avkjøl noe.
Visp fløte og kakao. Når det tykner, tilsett strøsukkererstatningen.
Skill eggehviten og eggeplommen. Stivpisk eggehviten, og pisk eggeplommen(e) lysegul.
Vend alt inn i kremen.
Hell moussen i en bolle eller porsjonsglass og sett den i kjøleskapet.
Takk til Gerd som veiledet meg på hvordan legge ut ;)
Link til Lailas Slankeblogg:
Pisk eggehvite og sukrin stivt, ( over hode test ) rør så inn valgfritt proteinpulver og nyt, nam,nam. Kan jo nytes mens sjokolademoussen din står til kjøling:-))
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.