< Tilbake til oversikten

Sjokolade med sukrin

#1

Dietta sa for siden:

Har akkurat oppdaget at det har kommet sjokolade søtet med sukrin og oligofruktose (som vel er et fiber på linje med inulin ?)
Se her

Denne har tidligere vært i handelen hos Iherb, men er ikke i sortimentet lenger.

Dette burde vel være en sjokolade som vi trygt kan bruke en gang i blandt ?
Er ikke så vel bevandret i dette med søtning, men sukrin er bra sett i forhold til maltitol etc.



#3

Alynna sa for siden:

Hvorfor bare en gang i mellom, dersom det er 100% sunt? :P Grunnen til at vi unngår desserter og godteri er jo kombinasjonen av fett og sukker...


#4

Bik sa for siden:

Er oligofruktose og sukrin det samme?


#5

David sa for siden:

Nei, sukrin er erythritol (eller hvordan det skrives).


#6

David sa for siden:

Nja, grunnen til at jeg unngår denslags er at jeg synes det trigger søtsuget. Og det tipper jeg gjelder for flere. Å skeie ut en gang i mellom, det er ikke noe problem, men å spise slik sjokolade støtt og stadig funker ikke for meg.

Men dersom det funker for andre, så er jo det flott for dem ;-)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.