< Tilbake til oversikten

Første forsøk lavkarbomiddag. Panert fisk

#1

Metallian sa for siden:

Jeg går ikke på lavkarbo men prøver generelt å lage sunn og enkel mat-som selvsagt skal være god også. Etter tips fra en venninne ville jeg prøve å panere fisk i baconsvor da det hørtes spennende ut-og så tenkte jeg da at jeg kunne ta steget fullt ut og prøve meg på en "full" lavkarbomiddag for en gangs skyld. Lurte litt på hva dere mener om denne oppskriften-mtp mengde karbs osv:

Du trenger pr.person: (Her velger man jo selvsagt selv om man vil ha mer/mindre fisk kontra blomkål)
ca 200 gram fisk 0.3 gram karbohydrat pr/100gram
ca 200 gram blomkål 2.3 gram karbohydrqater pr.100gram
Smør
Løk
1 egg (til panering)
Baconsvor -jeg valgte Maaruds Gullsvor 2.5 gram karbs/100gram (Det blir ikke så mange gram av det)
Totalt ca 6gram karbohydrater + små mengder fra smør/løk/baconsvor/egg

EDIT:
Bilder og fremgangsmåte her om det betyr noe-men det er lavkarbo dette ikke sant? Det er ikke for mye karbs her?


#2

misslinda sa for siden:

Hei..

Hørtes godt ut ;) Bare ett tips ;) Det er mye enklere å panere i pofiber ;) Det gjør vi alltid her ;)


#3

Metallian sa for siden:

Pofiber har jeg aldri hørt om engang, det må jeg prøve :) Får man det i butikker som MENY el.lign eller må det bestilles over nett?


#4

misslinda sa for siden:

Hei. ja, det er genialt. kan brukes til bakst og panering. Eg kjøper det på spar ;) og helsekost ;) lager nuggets, fiskepinner og lignende med pofiber ;) Så slippe eg å knuse bacongull :p mye arbeid ;)


#5

Kitsu sa for siden:

Jeg laget kylling panert i bacongull her om dagen. Var kjempegodt! Og litt morsomt, stod og dengte løs på en brødpose med bacongull i med et kjevle. Grei måte å få ut litt aggresjon på.



#7

Metallian sa for siden:

PAnering er jo knall til kylling også ja, har noen fileter i kjøleksapet nå, var 40% på MENY så da skal det prøves med restene av bacongullet til maarud :)


#8

misslinda sa for siden:

Ja. snadder lørdagsmat med kyllingnuggets ;) Lag deg sellerirot fries, salat og en dressing av seterrømme.. namme nam ;)

Friesene finner du oppskrift på her en plass ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.