Dangerous Nan McGrew sa for siden:
Til 4 porsjoner trenger du:
4 kyllingfileter
2 gulrøtter
1 rødløk[font="][/font]
Haricot verts
Marinade:
1 rødløk
2 presset fedd hvitløk
0,5 ss allehånde
0,5 ss chilipulver
1,5 ss paprikapulver
2 ss olivenolje
1,5 ss soyasaus
2 ss eplecidereddik
2 ss rårørte tyttebær
Sett ovnen på 225 grader. Blant alt som skal i marinaden, og kjør alt med stavmikser.
Legg kyllingfileter i en ildfast form, og gni inn marinaden. Skjær 2 gulrøtter i staver og kutt rødløken i båter. Legg dette i formen sammen med kyllingen. Stek midt i ovnen i cirka 25 minutter.
Server med (for eksempel):
Salat
Blomkålpurè
Ovnsbakte tomater
Jukseris av blomkål
Ostegratinerte asparges
Servert med byggris på bildet..