< Tilbake til oversikten

Pepperonikylling (med bilder)

#1

SusanG sa for siden:

Dette er min favoritt kyllingrett. Blir veldig saftig og god på smak.

  • 1 pk kyllingfilèt - jeg hadde 8 i denne

  • 1/2 pk pepperoni i skiver

  • 1 pk mozzarella ost

  • 1/2 boks philadelfia ost, gjerne med krydder

  • 2 dl fløte + -

  • Valgfrie grønnsaker. Jeg brukte brokkoliblanding og 1/2 finhakket løk

  • Skjær tre snitt i kyllingfilètene

  • Sett en el to pepperonipølser i hvert snitt

  • Smør ei ildfast form med olivenolje med litt hvitløk i

  • Legg kyllingfilètene og løk i formen - stekes på 225 grader midt i ovnen ca 20 min

  • Etter ca 8 min heller du i fløten blandet med kremosten. Legg grønnsaker mellom filètene. Strø over mozzarellaen. Krydre med paprika, pepper, salt, hvitløk mm etter smak.

  • Dekk med litt aluminiumsfolie så ikke det svir seg. Fjern denne når det gjenstår 5 min av steketiden. Slik att osten får litt farge. Gi den gjerne noen minutter ekstra så du er sikker på att alt er gjennomstekt. Se att sausen bobler skikkelig overalt.
    Dette er nydelig servert sammen med en frisk salat :D

(Her er litt mer karbo pga gullerøttene)


#2

SusanG sa for siden:

Glemte å skrive att man kan lage dette med bare kylling, pepperoni og ost inni ovnen. 225 grader i 15-20 min.

Server med ønsket tilbehør ;)


#3

Aline sa for siden:

Nam!! :sikle:


#4

TrineG sa for siden:

Ser himmelsk ut ! Dette skal prøves :)


#5

nellie sa for siden:

Det så utrolig godt ut:ja:
Prøve å lage kyllingen på torsdag.


#6

blåbær sa for siden:

Herved lagret for senere bruk :)


#7

SusanG sa for siden:

Den er veldig god. Pepperonien lager nydelig smak i kyllingen. Den blir også veldig saftig! :D


#8

Stratosphear sa for siden:

Laget dette til middag i dag...utrolig godt!!


#9

GrønnPepper sa for siden:

Dette ser ut som en fantastisk oppskrift!
Den skal jeg huske på å lage en dag. Jeg er veldig glad i alt som lager seg selv i én panne i ovnen.


#10

SusanG sa for siden:

Så bra att du likte det! Dette er en kyllingrett jeg aldri blir lei av. Hvis man vil lage bare kyllingen så gjør man det på samme måte, legger på mozzarella på slutten av steketidn. Serveres med ønsket tilbehør.

Pepperonien gir en veldig god smak til kyllingen, og den blir saftigere pga fettet i pepperonipølsen. :D



#12

Lullen sa for siden:

Nå ble jeg sulten :sikle: Det så utrolig godt ut!
Denne må testes i løpet av uka :D


#13

StegforSteg sa for siden:

Oi...dette ser ut til å bli søndagsmiddagen her i huset :D


#14

marjusen sa for siden:

Denne står i ovnen nå. Nam nam


#15

SusanG sa for siden:

:) Håper du liker den! :)


#16

Lulla84 sa for siden:

Tror du det funker å bruke svinefile i steden for ? Har en mann som ikke liker kylling. Hehe .. Rare mann


#17

SusanG sa for siden:

Ja det kan jo godt hende, det er jo hvitt kjøtt det også.
Det er jo bare å teste! Tror det blir godt jeg! :)


#18

Charlott sa for siden:

Skal testes! :D


#19

Luggetuppen sa for siden:

Jeg lagde denne i forrige uke, kjempegodt! Jeg syntes ofte kylling alene blir litt smakløst, men pepperonien satte smak på hele kyllingen og sausen. Mann og barn heiv også innpå. Kjekt med middager som hele familien liker.


#20

SusanG sa for siden:

Så bra! :)

Har enda ikke møtt noen som ikke har likt den....og alle vil ha oppskriften etter å ha smakt den..hihi


#21

Lulla84 sa for siden:

tror jeg på :D


#22

Lulla84 sa for siden:

Du varmer opp fløten slik at kremosten smelter ?


#23

SusanG sa for siden:

Nei, jeg bare blander det og heller det oppi formen. Men det går sikkert fint å varme det på forhånd. :)


#24

Siwa sa for siden:

Nam nam :) Denne skal testes i helga ja, lørdagskos til far og mor :)


#25

Charlott sa for siden:

Da er den behørig testet, og spist :D, denne blir laget flere ganger! :sikle:


#26

Bønna200 sa for siden:

Ikke for å være pirkete, men svin er ikke hvitt kjøtt:)


#27

Dietta sa for siden:

Denne står i ovnen og koser seg nå. Har laget den mange ganger før - og den er bare helt nyyyyydelig :):)


#28

Nannah sa for siden:

Dette så alldeles nydelig ut! :sikle:


#29

Dietta sa for siden:

Virkelig godt - anbefales. Jeg pleier å bruke endel hvitløk og chili i også, så får sausen en ekstra "sting".
(Jammen godt jeg har spist frokost, elles hadde jeg vel spist resten fra i går, som egentlig skal være middag i dag :o)


#30

Glorfinia sa for siden:

Denne var supergod! Jeg hadde ikke salat til, spiste det bare som det var. Neste gang skal jeg ha oppi litt mer grønnsaker, synes kanskje det ble hakket for lite med bare løk og brokkoli.

Tusen takk for oppskrift! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.