kiril sa for siden:
siden gelatin er laget av gris så bruker jeg agar, men har ikke pakke nå, er det noen som vet om det er karbohydrater i det?
kiril sa for siden:
siden gelatin er laget av gris så bruker jeg agar, men har ikke pakke nå, er det noen som vet om det er karbohydrater i det?
nellie sa for siden:
I følge somebody.no er det 74.3 kh pr 100 gram.
Sandrine sa for siden:
Det er det samme som står på pakken jeg har.
1 ts (5ml) er ca 2,5 g.
kiril sa for siden:
takk for svar :):)
TigerTove sa for siden:
Noen som har erfaring med bruk av agar agar? Kan det for eks brukes i stedet for JBKM i rømmegrøt, eller er det kun i stedet for gelantin? Må den kokes opp i vann?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.