< Tilbake til oversikten

Fritering av ost

#1

Egwene sa for siden:

Hei!
Jeg vet ikke helt hvor andre steder jeg kan spørre dette, så legg tråden i en annen kategori eller noe om det blir helt feil:P

Jeg er blitt utrolig glad i gode oster, som heldigvis ikke har mye karbohydrater.
Moren min har lyst til å lære meg hvordan man kan fritere Camembert, men jeg lurer på om det finnes noe lavkarbovennlig å fritere den med?
Istedet for brødsmuler etc som er vanlig?


#2

Aline sa for siden:

Kanskje det går an å bruke nøtter? Det brukes iallefall til panering :)



#4

Zincite sa for siden:

Eller bacionsvor? Som denne Bee har lagt ut for en god stund siden :sikle:


#5

Egwene sa for siden:

Men vil det smake baconsvor om man friterer med det?:P


#6

Kitt sa for siden:

Har laget en del kyllingnuggets osv med baconsvor som panering og syns ikke det smaker baconsvor, nei!
Har ikke hørt noe om det fra de andre i familien heller!


#7

langaard sa for siden:

Nei null baconsvorsmak:) bare veldig godt:ja:


#8

Egwene sa for siden:

Da skal jeg fritere ost i helgen da!:)
En spesiell type baconsvor som egner seg?


#9

langaard sa for siden:

Ekte flæskesvor med 0 kh:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.