Hei hopp! Har lest litt rundtomkring og sett flere som beskriver soyaflokker som litt sånn cornflakesaktig i konsistens. Men de jeg kjøpte i går var skikkelig seige. (skuffa) De ligna egentlig mest på litt store, gule havregryn som satte seg fast i tennene.. Så en oppskrift med knuste soyaflokker.. Disse kan ikke knuses. :D Har jeg fått en dårlig vare tro? Datoen går ikke ut på lenge..
mine er også sånn myke i konsistensen.. ble like skuffa jeg også..:/ men de smaker jo godt for det da! tenkte kanskje det går ann å "riste" de i ovnen? da blir de kanskje litt crispy?
De er litt småseige ja, er vel bare flate soyabønner. :D Er mulig det går an å riste de litt, folk får si i fra hvordan det år om de prøver. Jeg spiser de som de er uansett.
Jeg har hatt spielberger soyaflokker, og de var crispy og fine, helt til jeg spiste dem med fløte på som frokostblanding. Da ble de (logisk nok) seige.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.