< Tilbake til oversikten

Aftenposte 29/3-11: Kostrådene. Hva er det med rødt kjøtt?


#2

Nerthus sa for siden:

Hm - det er vel best å gjøre som forskerne sier selv om de ikke har noe argument for påstandene sine? Eller? ;) For forskerne VET jo bedre enn vi? Gjør de ikke? ;) ler


#3

Savagedlight sa for siden:

Oi. Jeg syns at dette blogg-innlegget, lenket i kommentarfeltet til artikkelen, er veldig opplysende.

Hvis du ikke er så voldsomt interesert i å lese så mye, så hopp ned til "tilføyninger" (nesten helt nederst) for å se noen interesante ting, f.eks:
"Mellom 1963 og 1998 gikk forbruket av rødt kjøtt ned hele 25% i Storbritannia, mens forekomsten av tykk- og endetarmskreft økte med 64%."
"I den nylig publiserte og enorme randomiserte kontrollerte studien, Womens Health Initiative, spiste gruppen som skulle følge et sunt kosthold langt mindre rødt kjøtt enn kontrollgruppen. Likevel var det ingen forskjell i kreftforekomst etter 8 år."


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.