frk_johansen sa for siden:
Søndag er alltid et problem med tanke på middag, før ble det gjerne en pizza fra sjappa litt nedi gata, eller burger på Hydro Texaco :) Det funker dårlig på lavkarbo, og da er det ikke anna å gjøre enn å dykke inn i fryser'n og kjøleskapet. Dette endte jeg opp med i dag:
Torsk med purre og bacon!
1 pk skogsbacon
1 purre
1 blokk torskefilet
smør
jegermix (krydder)
salt
Del fisken i 4 biter. Skjær purren i ringer, skyll og legg 1/4 del på ett dobbelt ark med aluminiumsfolie. Legg en god klatt smør oppå purren og fisken oppå der. Krydre. Pakk sammen så smøret ikke renner ut når den blir varm, lag 3 pakker til, legg de i et ildfast fat og stek i ovnen på 250 grader, ca 30 minutter.
Stek bacon.
Jeg serverte poteter til han som ikke er på lavkarbo, og brokkoli til meg selv!
Finnes også her: marieshverdagsliv.blogspot.com/2011/03/fiskemiddag.html