< Tilbake til oversikten

Meksikansk kjøttbollesuppe

#1

Lisbeth sa for siden:

Oppskrift med bilder her

4 porsjoner:

Ingredienser:
Kjøttboller:
400 g kjøttdeig
2 finhakkede hvitløksfedd
1 liten finhakket løk
1 egg
1 ss soyaprotein, fibrex e.l til å binde sammen deigen

Suppe:
1 liter vann
kjøttbuljong eller fond
8-10 minimais i ringer
1 hakket paprika
2 stilker stangselleri i biter
1 boks hakkede tomater
1 1/2 ts chilipulver
1 1/2 ts cumin
1 ts oregano
tabasco
salt
pepper

Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.

Kok opp en liter vann og rør ut buljong/fond. Legg kjøttbollene forsiktig i det kokende vannet og la det koke i fem minutter. Tilsett minimais, paprika, stangselleri, tomater, chilipulver, cumin og oregano. La suppa koke i 30-45 minutter. Smak til med noen dråper tabasco og salt og pepper.

Server gjerne med en klatt rømme.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.