< Tilbake til oversikten

Bursdags Cupcakes - trenger oppskrift!

#1

|Ingrrid sa for siden:

Joda jeg har googla en del, men jeg syns det fortsatt er vanskelig. Jeg skal ha Pin-Up tema på bursdagen min og funnet de kuleste små formene med leopardprint på, så nå trenger jeg bare en oppskrift! Jeg Har funnet et par, men jeg er så usikker når jeg skal servere det til andre som faktisk forventer seg vanlige muffins, jeg personlig er ikke så veldig kresen.

Her er et par jeg har funnet, noen som har prøvd disse evt har andre forslag? Ellers får jeg lage to forskjellie oppskrifter kanskje...

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=36379
www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=175
fristendelavkarbo.wordpress.com/2011/01/15/muffins-av-kokosmel/
men da med en glasur da...

Kom også med andre forslag til kaker ol som kan passe bra på et pinup party ;)

Tusen takk for all hjelp :)


#2

Grethe B sa for siden:

Hei :)
[font=Comic Sans MS][/font]
Jeg har ikke prøvd noen av de oppskriftene du har der, men her er en på sjokolademuffins om du har lyst til å prøve. Disse kan fryses også, så prøv ut i litt god tid. Lag krem av 1: philadelphia, smør og søtning eller 2: sjokolade eller kakao, fløte og søtning. Sprøyt på topper og pynt med det du synes passer til den store dagen. Lykke til med feiring :)
[font=Comic Sans MS][/font]
Sjokolademuffins
100 g malte hasselnøtter
100 g malte valnøtter
80 g smeltet smør
80 - 100 g mørk sjokolade (gjerne 86 %)
1/2 dl sukrin
frøene fra en vaniljestang/vaniljeekstrakt
[font=Bradley Hand ITC][/font]120 g kremost
3 store egg (eller 4 små)
1 toppet ts. Bakepulver


Mal nøttene i en blender. Smelt smør og sjokolade sammen over svak varme. Visp sammen egg, kremost og sukrin, gjerne i blenderen. Bland sammen alle ingrediensene tilslutt.

Smak på røra. Det er mulig du vil ha litt mer sukrin. Det kommer litt an på hvor søt/bitter sjokolade du bruker.

Ha røra i muffinsformer. Stek på 180 grader i 15-20 minutter. Avkjøl før du pynter.


#3

aras sa for siden:

Jeg har flere ganger bakt muffins av kokosmel. Alle sammen elsker de, fordi de er så saftige og gode på smak!:) Eneste aberet er at de klistrer seg ganske godt i vanlige papirformer, og egner seg best i silikonformer. Selv har jeg hittil bare brukt papirformer allikevel ;)


#4

|Ingrrid sa for siden:

Mmm, høres veldig godt ut! Tror jeg skal prøve meg på førstnevnte, kanskje ha i litt kokkos og ;) Også kan jeg jo lage to toppinger da :) mmmm

Jeg tror jeg må lage denne ostekaken som ligger på forumet og, så kjempegod ut, selv om den kanskje er litt vanskelig å lage :p men vi prøver, blir den stygg får får jeg bare spise den opp selv ;)


#5

Nannah sa for siden:

Grunnoppskrift, kakedeig til sukkerbrød, formkake, muffins

Denne røra kan du bruke til alt og smaksette med det du liker..
Den gir 16-18 vanlige små muffins, en formkake, lr en bløtkakebunn.

3egg
Søtstoff etter smak, viktig å smake på deigen!!
(Bruk det du liker best. Jeg veksler mellom flytende
Natren og sukrin)
2 dl creme fraishe
1/2 dl smeltet smør
50 g mandelmel
30 g kokosmel
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk lr pofiber
litt vaniljedråper

Alf røres sammen til en nokså tykk røre/deig...her er det bare fanatsien som begrenser hva du vill ha i...nøtter,krydder, hakka sjokolade, kakao, bær, osv.
Velger du en plain røre uten tilsettninger er den super som bløtkake.:)

Stek 180g varmluft 15-30 min avhengig av formen du bruker. Følg med å kjenn med en kakestikke om den er klar:)

Du kan glasere muffins med sukrinmelis, ostekrem eller smørkrem..


#6

otika sa for siden:

Denne oppskriften er helt knall :D tusen takk for at du deler


#7

LilleMill sa for siden:

Jeg vil også anbefale den grunnoppskriften :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.