Nannah sa for siden:
Kjøttbollene er min egen oppskrift, men tilbehøret er fra Fridas blogg:love:
800g kjøttdeig
100g hakket peperonipølse
100g revet taffel tomatost
1/2 hakket løk
1 hvitløksfedd
1 dl fløte
2 egg
1 ts salt
1ts provancekrydder
1/2 ts chillipulver
pepper
Bland alt godt sammen i kjøkkenmaskin. Form små kjøttboller med en dessertskje ca 45 stk. Jeg gidder ikke stå og steke disse for hånd...så jeg steker dem på bakepapir i ovnen. 175g varmluft 25 min.
Deretter har jeg de over i en stor gryte sammen med en stor smørklatt, 1 dl vann, 1ss ketcup..la de surre på svak varme mens du lager kålen
3/4 middels kinakål
3 eggeplommer
1dl fløte
3-4 ss revet parmesan
salt og pepper
Strimle kinkålen. Ha eggeplommer,ost og fløte i en gryte. La blandingen tykkne mens du rører hele tiden. Den skal ikke koke. Når den henger på sleiva som litt tjukk saus har du i kålen. Smak til.Ta kjelen av plata og skru av.Rør forsiktig rundt så kålen blir dekket av saus. Sett den tilbake et øyeblikk på den varme platasånn at kålen blir varm uten og falle sammen helt.
Server straks ...gjerne med et ekstra parmesandryss :)