Engledans sa for siden:
Ser at det er knuste linfrø i noen oppskrifter. Hvordan knuser en linfrø da? Eller finnes det ferdig knuste?
Hilsen Engledans som har linfrø utover hele kjøkkenet:eek::eek:
NB:Stavmixer er ikkeno god ide.
Engledans sa for siden:
Ser at det er knuste linfrø i noen oppskrifter. Hvordan knuser en linfrø da? Eller finnes det ferdig knuste?
Hilsen Engledans som har linfrø utover hele kjøkkenet:eek::eek:
NB:Stavmixer er ikkeno god ide.
Kitsu sa for siden:
Får kjøpt de ferdig knuste. XD
Gerd sa for siden:
Jeg bruker gjerne hakkebollen som hører til stavmixeren.
Eller selve stavmixeren. Setter den i bollen først, heller på linfrø, og dekker åpningen godt med hånd. No problemo :D
Nerthus sa for siden:
Fnis... jeg har sånn egen boks til stavmixeren som tar seg av slike ting - den er nemlig lukket ;)
Engledans sa for siden:
Min stavmixer er 16 år gammel...så den hakkeren er long gone...:o
Jeg er litt desperat her, skal ha litt mat nå, så jeg takker for tipset Gerd.
Charlott sa for siden:
Eller en brødpose med hull til selve mikseren tredd over bollen.
Gjett hvordan jeg kom frem til den løsningen`a.... ;)
Engledans sa for siden:
Noen meter glad pack gjør susen.... trodde jeg....:p
Dekka til etter beste evne og susa ivei. Noen få ble faktisk knust, men resten bare surra rundt (tror stavmixeren min ikke er blant de skarpeste lengre....:p så det ble bare hele linfrø, men maten smaker helt greit den.
Skal se etter knuste linfrø neste gang jeg er i butikken.
Ju9ta sa for siden:
Har en "morte"?
Den kan gjøre susen?? :)
Engledans sa for siden:
Den gjør nok susen ja. Har ikke det jeg...sukk:(
nonta sa for siden:
I min stavmikser surra de også bare rundt... vurderte å kjøpe en billig elektrisk kaffekvern for å gjøre jobben men har ikke kommet så langt..
Er passe lei av linfrøolje, og tenkte at det kanskje er litt sunnere med knuste ferske frø? Men smaker de like vondt som oljen da eller? Blir det fettete eller?
sistegang sa for siden:
Jeg har kjøpt meg elektriskkaffekvern. Den maler jeg alle typer frø til mel. Er kjempefornøyd med det.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.