< Tilbake til oversikten

Problemer med brødbakinga!

#1

Huskatt sa for siden:

:( Nå har jeg prøvd lollypop og naboen til torkil brøda uten hell.. kan ikke forstå hva jeg gjør galt.. lollypop brødet ble aldri fast og tørt inni, selv etter 4 timer i ovnen.. nabo brødet ble paddeflatt, og 1 cm i bunnen var som en omelett...! nå gir jeg snart opp! :(:mad: Tips?


#2

Nerthus sa for siden:

Er ovnen din i orden?? Altså får du laget andre ting fint i den eller er det bare lavkarbo-oppskriftene som ikke funker?


#3

Huskatt sa for siden:

Ovnen min er nesten ny :/ Jeg forstår ikke hva jeg gjør feil...
altså, gjør ikke noe avansert, hiver alt i ei bolle så i brødforma..


#4

Jabba sa for siden:

Jeg fikk også omelett i bunnen sist gang jeg bakte lavkarbobrød......aner ikke hva som skjedde.....


#5

Nerthus sa for siden:

Får det stå å svelle lenge nok før det går i ovnen?


#6

Huskatt sa for siden:

Oi, visste ikkje at det sko stå å svelle fyst? :rolleyes: Eg tok det rett i ovnen eg itte alt va blanda.. :o


#7

Nerthus sa for siden:

Nå husker ikke jeg i farten hva som er i lolly-brødet, men noen form for fiber er det vel kanskje? Bruker du feks fiberhusk bør det stå i 10-15 minutter og svelle før det går i ovnen :)


#8

Huskatt sa for siden:

Okay :) Takk for tips!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.