Hei!
Jeg er ny bruker her, og full av spørsmål. Har gått vel to uker på eurodiet fase 1, og skal gå tredve dager. Rett etter at jeg er over i fase to skal jeg og mannen på langhelg til utlandet, og på hotellet der er det ikke akkurat flust med muligheter til å lage måltider. Er det noen som har noen erfaringer og praktiske råd å dele?
Går det an å holde det gående i tre dager med cappuchino, barer, soyanøtter og kjeks - og så grønne salater på kafe?
Denne tråden er litt gammel nå, men andre lurer kanskje på det samme.
Jeg orker ikke alle produktene hos Eurodiett og har kun en smak, nemlig Cappuccino shakene og kan gå på dem i ukesvis, blir faktisk ikke lei utrolig nok. Litt av greia er at jeg ikke gidder å late som Eurodiett er vanlig mat og da vil jeg ha næring raskt og greit.
Hvis jeg er ute og reiser tar jeg med et ristebeger eller en liten bolle og visp og så har jeg alle måltider for hånden. Funker til og med å blande på fly!!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.