< Tilbake til oversikten

Pico de Gallo

#1

blåbær sa for siden:

I Mexico fikk jeg servert dette til taco, nachos og som dip hele tiden, og det var sykt godt! Noen ganger var det reker oppi dippen, og det anbefales også!

1 tomat
1 paprika
1 rødløk
litt fersk chili
2 ss fersk, hakket koriander
1 ss limejuice
litt salt og pepper

Tomat, paprika, rødløk og chili skjæres i så små biter som mulig, og alt blandes sammen. Det skal ikke være så mye chili, for det er koriandersmaken som skal være mest framtredende. Pynt gjerne med litt koriander på toppen.


#2

blåbær sa for siden:

Laget denne igjen i går, og kjørte hele greia i food-prosessoren, og det ble faktisk bedre! Smakte mye likere slik jeg fikk den i Mexico, og alle smakene kom bedre fram :)




Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.