Det har vært lite protester på de endringene som har blitt introdusert i heimen med mitt lavkarbo kosthold.
Men noen protester på mat som har "forsvunnet " har det vært innimellom, og den største har vært -lenge siden vi har hatt fleskepannekaker til middag!! Og den har kommet oftere og oftere i det siste, så jeg bestemte meg for etterkomme ønskene, og ta restene fra søndagsmiddagen til meg selv.
Røre ble laget og bacon stekt og da kom jeg til tenke på at jeg lager jo pannekaker av og til så hvorfor ikke også som fleskepannekake. Jeg lager derfor en røre av min variant og. Jeg steker disse i ovn som en stor kake. Oppskrift og fremgangsmåte finner du her.
I halve formen legger jeg lettstekt bacon i bunn -på andre halvdel først røre så baconet oppå.
[CENTER]
[/CENTER]
Regner ikke med detutgjør noen forskjell, men tester det ut. Over langpannen drypper jeg fettet fra baconstekingen.
ferdig stekt To store gode fleskepannekaker. Jeg kan ikke si de smaker som vanlige pannekaker - det ville vært en løgn, men at det smaker godt er ingen løgn, det er det absolutt helt greit alternativ. Baconfettet som ble dryppet over røren gjor og sitt til at det er plenty med god baconsmak - så fremtiden ser lys ut for de som vil ha fleskepannekaker til middag her i huset -Mor har også et alternativ -så det kan skje igjen ;)
Line har også laget fleskepannekaker for en tid siden -hun hadde en litt annen måte å gjøre det på -hvordan ser duher
Jeg digger også ovnspannekake, men er litt for det enkle:-) så her er mi oppskrift.
[LEFT]400 gram bacon - kuttes i mindre biter eller beholdes i skiver( kan bruke mer bacon om du ønsker)
8 egg
1,5 dl fløte
1 beger cottage chees
2 ss fiberhusk
150 gr revet ost - jarlsberg
Kle langpanna med bakepapir, fordel bacon utover og stek i ovnen på 250 grader til det beynner å bli sprøtt.
Bland sammen resten, jeg moser egg, fløte,fiberhusk og cc og med stavmikser, heller over baconet, drysser på ost, eller blander osten inn i røra alet etter hva du foretrekker, godt begge deler og steker den så gyllen skrur ned til 220 grader.
Funker som frokost, lunsj eller kvelds dette.
Det er 10,51 karber i hele denne oppskriften:-)
Delt på 4 blir det 2,62 karber pr porsjon.
[/LEFT]
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.