... men så glemte jeg å skille eggene, så pisket eggedosis av hele egget med hvitene.... Blandet kremen i og tenkte jeg skulle se hva som hendte, hvordan tror dere dette går? Går det ant å lage is med hele egget, eller er det lite lurt? Blæh, så bortevekk for tiden :rolleyes:
Vil bare opplyse at palmefett/olje er noe av det meste usunne fettet du kan innta, vil heller lage is av fløte. Det går helt fint å bruke hele egget, jeg lager skikkelig god is av pisket kremfløte blandet med eggedosis. Jeg har ismaskin som gjør isen ennå bedre enn å fryse i dypfryseren.
Jeg lager alltid is av pisket fløte, eggedosis, sukrin, vaniljepulver, som en basis is tilsetter evt. litt stevia etter ønsket smak, hakka sukkerfri sjokolade eller nøtter og bær er også fint å ha i, kun fantasien som setter grenser her + karbohydraytene:-)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.