< Tilbake til oversikten

Et lite pizzabunn-tips

#1

Charlott sa for siden:

LenaBeatrice er hovedpersonen bak, jeg bare videreførte idèen litt... :D

Brukte Kavli ferdigskjært med skinke (har også forsøkt med Taffelost, den knirket i tennene ala isopor.... grøss! ), skar dem i to og danderte dem tett i tett på et bakepapir som fylte micro-plata.

Kjørte dem i micro`n i ca 4 min, da hang hele "bunnen" sammen, som en kjempe-osteknekkis :D

Fyll med hva du vil og smack den inn i stekeovnen på ca 220 gr i 10-15 min.

Bunnen blir stiv nok til at den kan spises med fingrene :D

Lite karber og god smak trekker ikke akkurat ned altså! :sikle:

Så, takk til LenaBeatrice! :D


#2

TigerTove sa for siden:

kjempelurt:) tror jeg må raide den lokale butikken for kavli..


#3

Charlott sa for siden:

Ble nesten litt overrasket over at det fungerer på en full size pizza, at man kunne holde den i hånda og gumle i vei :D

Kan tenke meg den med Jalapenos er god om man vil ha litt ekstra smak :D


#4

mysil sa for siden:

Kjempesmart! Jeg har bare laga minipizza med kavliosten, men skal jaggu prøve den her versjonen også :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.