< Tilbake til oversikten

Hvis du hadde bursdag …

#1

IdunSukkerfri sa for siden:

Hva ville du ha laget deg!? :) Bakst og middag?

Jeg er helt ny her og har min andre dag på ketolysekuren. Med andre ord lærer jeg fortsatt og jobber med å få i meg nok fett. Jeg vurderte å vente til etter bursdagen min som er i morgen så jeg kunne spise "hva jeg ville", men så tenker jeg at det er idiotisk å utsette noe hvis man virkelig vil.

Egentlig er jeg en fruktelsker og det jeg har laget som "kos" før har vært relativt lavt på fett med en del magre ingredienser osv. Aldri laget meg noe med høyt fettinnhold! Ser jo at det er MASSE å velge i her, men jeg spør alikevell om noen har noen "favoritter" som de kan abefale som ekstra kos ;) Vanskelig å velge fra forumet uansett! Helst med så lite kh som mulig, jeg synes det er kjipt nok med den lille grønnsaksmengden jeg kan unne meg :(

... også vil jeg tipse om denne sjokoladen! (den er kanskje ikke ny for dere?)

www.lowcarbspecialties.com/
Sikkert dyr men den ser jo super ut :love:


#2

bevaremegvel sa for siden:

Jeg hadde bursdag i går jeg :rolleyes:

Da laget jeg kjøttsuppe med grønnsaker i til middag, ostekake, muffins og smørbrød til kvelden da jeg hadde gjester :)
Alle gjestene skrøt både av smørbrødene og kakene :) De ville nesten ikke tro det da jeg sa at alt var lavkarbo :p

Alle oppskriftene fant jeg her inne på forumet :)


#3

Furine sa for siden:

Bursdagen min i februar køyrde eg fullstendig lavkarbo. Hadde svineribbe til middag, og til dei som kom på besøk hadde eg ost og kjeks, laga eigne lavkarbokjeks (som faktisk var dei som for først, dei eg hadde kjøpt vart liggande att!) serverte druer til dei som ville ha det, og hadde paprika til osten for dei som ville ha det. Elles laga eg to kaker, Gerd si ostekake (du finn oppskrift her inne) samt svensk kladdekake, også lavkarbo. Fall i smak med alle, og det var vel berre 3-4 stk som visste at alt var lavkarbo.


#4

utolmodig sa for siden:

Sjokolademousse er en slager her!
Har hatt flere selskaper siden jeg begynte med lavkarbo og serverer bla denne.
Alle liker den, og jeg må passe på å lage nok slik at jeg og får smake:p


#5

Rin sa for siden:

Denne. :)


#6

scubadoo sa for siden:

Vi hadde noen venner på besøk på Fredagen, jeg lagde den samme maten som jeg pleide å lage før jeg begynte på lavkarbo men lot være å blande feks kjøtt og ris så jeg kunne plukke det jeg kunne spise, det er kun meg i familien som går på lavkarbo så det blir automatisk til at jeg lager middag som kan spises både med og uten karbo,både ti hværdags og fest, og når de andre spiste pizza på lørdag steker jeg en diger biff til meg selv:)


#7

Photobscura sa for siden:

Nope!
Jeg er julibarn, så jeg bare samler alle vennene mine i nærmeste park, om været holder, og så tar de som vil med seg grillmat og drikke, og så drar vi på byen etterpå. That's it! :D Alltid stas!


#8

Yonah sa for siden:

Middag vet jeg ikke, sannsynligvis grillet noe siden jeg har bursdag midt i mai, og i år skal vi ha grillselskaå siden vi fyller rundt og mannen og jeg har bursdag dagen før og dagen etter den 17.

Dessert for meg blir i allefall Gerds ostekake smaksatt med funlight granateple( jeg har en flaske KUN til ostekakebruk;) ).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.