Jannik16 sa for siden:
Med bilder:
[CENTER]jannikej.blogg.no/?c=1299430244 :)
[/CENTER]
INDREFILET
Servert med rotmos, soppstuing og asparges!
[CENTER]Du treng:[/CENTER]
[CENTER]2 indrefiletar av storfe.
Melange.
Kryddersmør.[/CENTER]
[CENTER]Aspargesbønne.[/CENTER]
[CENTER]1 sellerirot.
4 persillerøtter.
Ein klatt smør.
Ein dæsj fløyte.
Salt og pepar.[/CENTER]
[CENTER]200 g frisk sjampinjong
1 finhakka sjalottlauk.
Margarin.
1 pk kremfløyte.
Salt og pepar.[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Gjer slik:[/CENTER]
[CENTER]Rens og skjer røttene i terningar.
Kok dei møre.[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER]Sik av vatnet[/CENTER]
[CENTER]
Ha grønnsakene tilbake i panna, tilsett smør og fløyte og mos det[/CENTER]
[CENTER]
Smak til med salt og pepar![/CENTER]
[LEFT] [/LEFT]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Skjær soppen i skiver. Steik denne saman med sjalottlauken i litt smør, krydre slik du likar. Ha over fløyte.[/CENTER]
Kok til du får ein passe tjukk konsistens.
Brun indrefiletane i smør på sterk varme.
Ettersteik på lavare temperatur i 2-3 minutt på kvar side for medium steikt biff.
Ha over kryddersmør ved servering!
Vend aspargesbønnene raskt i panna til slutt!