< Tilbake til oversikten

Skinkegrateng (bilder)

#1

Makronella sa for siden:

Jeg har en spekeskinke-lignende sak liggende som begynner å haste å bruke opp, så nå om dagen går det mye i mat som kan ha slik skinke i seg. Denne middagen kom i stand den dagen jeg ikke hadde middags -ide` eller egentlig planer om noe annet enn vi har egg og skinke........ en titt i kjøleskapet og følgende varer ble fisket frem

Paprika
Purre
Brokkoli
skinke
baconost (halv boks)
egg

Skinke paprika, brokkoli og purre ble kuttet opp og blandet sammen i en bolle

[CENTER][/CENTER]

Skille eggeplomme og eggehvite- Bland baconosten og eggeplommene sammen og bland dette sammen med de oppkuttete grønsakene og skinken.

[CENTER][/CENTER]

Stivpisk eggehvitene og bland det forsiktig sammen med resten -

[CENTER] [/CENTER]

Ha i ildfast form og stek på 200 grader til gratengen har fin farge -hos meg var den ferdig etter 20 min.
[CENTER]

[/CENTER]


#2

Pøsh sa for siden:

Jøss, denne må jeg prøve en dag.


#3

Jabba sa for siden:

NAM!!! Så kjempegodt ut! Kan sikkert ha litt ost på toppen også der?


#4

ssttii sa for siden:

Så kjempe godt ut! Hvor mange egg brukte du?:)


#5

Jabba sa for siden:

Og er det heeeeelt nødvendig å skille eggene? Mye mer lettvint hvis ikke en ikke MÅ....


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.