< Tilbake til oversikten

Glutenmel?

#1

TigerAnd sa for siden:

Hei jeg er helt ny her inne, og har tittet litt rundt på blant annet oppskrifter. Ser at det står glutenmel i noen av oppskriftene her, er glutenmel det det samme som glutenfritt mel/glutenfrie blandinger? Isåfall, betyr det at det er "lov" å spise glutenfrie produkter på en del av lavkarbo diettene.. eller er det også fy fy?


#2

Furine sa for siden:

Glutenmjøl er IKKJE det samme som glutenfritt, nei. Spør på helsekosten, dei veit som regel kva det er snakk om. Glutenfrie produkt har eg forstått er nokså karbohydratrike.


#3

TigerAnd sa for siden:

OK, takk for svar :)


#4

Kitsu sa for siden:

Er vel heller det absolutt motsatte.

Når men bruker litt glutenmel her i oppskrifter, er det for å binde sammen. Gluten er det som gjør vanlige deiger smidige og glatte.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.