< Tilbake til oversikten

Mandelmel vs malte mandler

#1

cehovla sa for siden:

I flere oppskrifter står det at en skal bruke malte mandler. Men jeg har ikke mandelkvern eller noe tilsvarende. Kan jeg da bruke mandelmel? Evt skal det være mindre i gram enn det ville vært med malte mandler?


#2

cehovla sa for siden:

Er det ingen som vet dette altså??


#3

Kitt sa for siden:

Litt vanskelig å svare fordi i noen oppskrifter spiller det ingen rolle, mens i andre blir ikke resultat vellykket om man bytter om, den ene eller andre veien!:p

Mandelmel er trøket og suger ganske mye væske. Malte mandler inneholder en del fuktighet og oppfører seg nokså anderledes i en røre feks!
du må nesten bare prøve deg frem!


#4

cehovla sa for siden:

Ok :) Tusen takk for svar.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.