< Tilbake til oversikten

Kjøttsuppe med chili (Lindberg)

#1

Vibeke-67 sa for siden:

2 ss olivenolje
1 løk finhakket
2 hvitløkfedd, presset
3 røde chili, uten frø og hakket
250 g finstrimlet storfekjøtt
2 ts malt spisskummin
1 boks (400 g) hermetisk tomat, hakket
1 ts soltørket tomatpasta
1 grønn paprika, uten frø og hakket
1 boks (400 g) hermetiske bønner, uten kraft
8 dl kjøttbuljong
1/2 ts friske timianblader
salt og svart pepper
revet cheddar til dryss
(2 håndfulle tortillachips)

Varm olje i en stor kjele. Tilsett løk, hvitløk og chili og surr forsiktig i ca 4 min. Tilsett kjøtt og surr i 5 min, rør ofte til kjøttet er brunt rundt det hele. Rør inn spisskummin, tomater, soltørket tomatpasta, kraft og timian og kok opp. Senk varmen, legg på lokk og småkok i ca 15 min.

Tilsett bønner og paprika og kok videre i 10 min. Smak til med salt og pepper. Øs suppen i boller og topp med et dryss ost (og tortillachips for de som tåler det)

Fra boken Susannah Blake: 500 supper


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.