frk_johansen sa for siden:
kan jeg bruke fruktose istedenfor sukrinmelis i hjemmelaga is?? Liker ikke den ettersmaken som blir av sukrin... :(
frk_johansen sa for siden:
kan jeg bruke fruktose istedenfor sukrinmelis i hjemmelaga is?? Liker ikke den ettersmaken som blir av sukrin... :(
Gerd sa for siden:
Jeg flytta tråden til "spørsmål om matvarer og oppskrifter " :)
Frukose har jo masse karber da, og egner seg nok ikke på lavkarbo.( i vertfall ikke ketosebaserte retninger) og det gir blodsukkerstigning: www.diabetes.no/S%C3%B8tningsstoffer.9UFRvO2X.ips
Jeg ville ikke brukt det i vertfall. :)
frk_johansen sa for siden:
ok, da får jeg holde meg unna det da :) Fant en uåpna pakke i skapet og så at det var bare kh i den, men ble litt usikker :P Fant ut at det var greiest å spørre :D Så takk for svar :D
Charlott sa for siden:
Jeg synes ikke ettersmaken blir så gal om jeg blander Sukrin og Splenda, kanskje det fungerer for deg også?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.