< Tilbake til oversikten

Meatza (pizza)

#1

jvb sa for siden:

Pizza laget med kjøttdeig som bunn, helt uten mel:
freetheanimal.com/2009/09/meat-crust-pizza-its-meatza.html

To pakker kjøttdeig kjøres mykt og smidig sammen med to-tre egg, to-tre spiseskjeer vann samt krydder etter smak (som ideelt sett inkluderer litt salt for å få det passe seigt)

Klemmes ut på en smurt form (til ca 1.5 cm tykkelse) og steikes i ovnen på 225 grader i ti-tolv minutter, eller til det ser ut som på bildet på linken over: Den største hamburgeren du har sett.

Ta ut av ovnen, hiv på tomatsaus og fyll. Toppes med ost og settes tilbake i ovnen på maksimal temperaturtil osten er gylden og fin. Typisk fem minutter, men veldig avhengig av hva slags ovn du har. Går fortere hvis du bruker grill-elementet.


#2

senorita sa for siden:

åh nam.. den tror jeg at jeg skal prøve.. går nok med litt kjøttdeig men.. åh det ser mye bedre ut enn de kjipe liksom pizzabunnene :D


#3

ekenna sa for siden:

Oi, det så jo godt ut! Skal prøves ;)



#5

Gerd sa for siden:

Til trådstarter:

Siden dette er et oppskriftforum; vennligst legg inn oppskrifta her. Du kan godt ha link i tillegg :)


#6

Tomsverden sa for siden:

GOD DAMN! Dette skal jeg lage når jeg er ferdig på PSMF!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.