Heisann!
Jeg har kjøpt Lindbergs kokebokj idag, og har skumlest kjapt igjennom den.
Syns å ha lært mye allerede...
Men lurer på om man kan spise dette:
Alt av egg kan du spise - både kokt og stekt og rå :) Ikke vær redd for å spise for "mange"... tidligere trodde man at mye egg=høyt kolesterol , men det er tilbakevist. :)
Kjøttdeig er det bare å spise så mye du vil av :)
Kokt skinke.. sånn hermetisk mener du? Titt på karbeinnholdet (selv om du følger Lindberg...) - det er avogtil tillatt sukker i laken.
Ryvita er fin (så vidt jeg vet).
Den med barnefjeset på? Skal vi se om den er i kjærestens kjøleskap.. gå og se
Den inneholder 4 g karber pr 100 g, og den lille er på 100 gram :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.