bobbla sa for siden:
Har begge deler, men hva er best å bruke til bakst?
bobbla sa for siden:
Har begge deler, men hva er best å bruke til bakst?
Gerd sa for siden:
Det er hips om haps egentlig. Bakemix har mer karber, og skal ha litt bedre bakeegenskaper. Men jeg syns ikke det er noe forskjell.
Noen mener det er bismak på soyaprotein, men jeg har heller ikke merka det :)
Tutta87 sa for siden:
Er soyamel og soyaprotein det samme???
Og hva brukes de forskjellige til??
Jeg har kjøpt soyamel i sverige, men vet ikke hva jkeg skal bruke det til :p
Kitt sa for siden:
Nei, er ikke det samme! Soyamel er mel, soyaproteinene er nettopp det, proteiner fra soya.
Mer karber i melet, men bruksområdene er mok ca de samme. Har ikke lest noe om at de ikke kan brukes om hverandre, i hvert fall!
Havrepåsan sa for siden:
Har prøvd begge deler. Synes soyaprotein er soleklart best. Melet har en vond bismak. Dette er selvfølgelig en smakssak.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.