< Tilbake til oversikten

Raffinert rapsolje

#1

tattoogl sa for siden:

Hva er raffinert olje? Og forskjellen på det og transfettsyrer??
Kan jeg bruke raffinert rapsolje?



#3

tattoogl sa for siden:

Hmm...:( Rapsolje er bra, men ikke raffinert rapsolje... Jaggu meg ikke lett å skjønne seg på dette.

Noen som kan anbefale meg en god olje og frityrsteke i og samtidig bruke i smoothie??
Bruker ellers meierismør/setersmør og cocosa til annet..


#4

ada-emilie sa for siden:

Odelia rapsolje er kåret som best i test. Den er kaldpresset og fåes i vanlig matforretning.


#5

tattoogl sa for siden:

Har brukt den også, men har bare funnet den til steking...


#6

LenaBeatrice sa for siden:

Det er vel aldri bra med frityrsteking, høy temperatur ødelegger oljen


#7

tattoogl sa for siden:

:p Jeg synes det er så godt med "frityrstekt" sellerirot pommes frites i stekepanna...


#8

LenaBeatrice sa for siden:

Da synes jeg du skal bruke cocosa, glasset med brun etikett. Du har kanskje prøvd det? Det smaker ikke og lukter ikke og passer bedre enn oljer, tåler varme bedre.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.