Lulo sa for siden:
Hei.
Noen som har oppskrift på en god paideig????
Finner ikke noen innpå her...
Lulo sa for siden:
Hei.
Noen som har oppskrift på en god paideig????
Finner ikke noen innpå her...
Nerthus sa for siden:
Det er vel kanskje en grunn til at det ikke finnes paideig-oppskrifter? Det er vel heller vanlig å bruke eggestand og lage en slags quiche tror jeg :)
Gerd sa for siden:
søkte på paideig i googlefeltet opp til venstre her, og fikk opp disse trådene: lavkarbo.no/sokeresultat?cx=partner-pub-7789178790069831%3A46e67s-oq4p&cof=FORID%3A10&ie=ISO-8859-1&q=paideig#846
Kanskje du finner en oppskrift du kan bruke der?
Lulo sa for siden:
Takk for opplysningen.
Mente selvfølgelig en lavkarbo variant av paideig :)
Fant en: 100 g smør, 2 dl soyamel, litt salt
E bare jeg som ikke er oppfinnsom nok :)
arnakristin sa for siden:
Noen eksempler, du finner flere om du søker i forumet…
Tacopai
Pai med soyamel
Pai/terte oppskrift
Chicken Masala Pai
Pai
Lavkarbo smuldrepai
Genial og kjempegod paibunn
Nerthus sa for siden:
Nerthus skjemmes over å ikke sjekke ut OM det fantes paideigoppskrifter før hun svarte... :o
Gerd sa for siden:
:p :D :lol:
Spinnerette sa for siden:
Noen som har en oppskrift til paibunn? :)
arnakristin sa for siden:
Hei,
Sjekk ut denne: Paideig?
lavkarbolise sa for siden:
Her er også en: bedre paideig. Så er det bare å fylle på med det som smaker godt :)
MamieFossett sa for siden:
Hei:-)
Her en pai oppskrift som ser bra ut. Har ikke prøvd den ennå men står på listen MÅ PRØVES:p
4 dl mandelmel
1 dl revet parmesan
1 egg
25 gr kaldt smør i biter
Kjør alle ingredienser i foodprosessor. Så snart alt er i en klump er den ferdig og med hendene trykkes den ut i en paiform. Om den er klebrig og setter seg fast på fingrene når du trykker den ut kan du fukte fingrene med vann. Stek den ved 225 gr. i ca 10 min el til den er gylden.
Klem fra MamieFossett
Livsglede sa for siden:
Sjekk denne bloggen du, her finnes litt av hvert også pai.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.