< Tilbake til oversikten

Stekt torsk, noen erfaringer på dette?

#1

Ann-C sa for siden:

Vi skal ha stekt torsk til middag i dag, men syns det kan bli litt vanslelig uten mel eller kavring. Noen som har en ide på hvordan vi kan gjøre dette. Skal ikke koke torsken... Kan man steke den i ovnen, eller hva? noen med erfaringer, håper på svar:) Er litt ny dette, så sliter litt med middagsoppskrifter:) Begynte nå om mandagen:)


#2

langaard sa for siden:

Kjøp en pose ekte baconcrisp, knus den til mel, og bruk den som mel. La fisken stå en stund i kjøleskap før du steker! ( Altså etter du har vendt den i egg og baconcrisp):)


#3

Hildemor på slanking sa for siden:

Hvis du vil steke/bake den i ovn er dette en god oppskrift som jeg bruker å variere til all slags fisk og kylling.
Krydre fersk/tint fisk med seltin og pepper.
Legg den i ildfast form/langpanne.
Legg små bunter med brokolli eller blomkål oppå
Rør sammen egg, fløte, presset hvitløk,parmesan,ønsket krydder.
Mengden avhenger av formen/langpanne, fisken og grønnsaker skal nesten "drukne".
Topp det hele med masse ost og stek i ca en halv time på 200 grader;)


#4

Ann-C sa for siden:

takk takk, da har jeg noe og prøve ut:)


#5

Nerthus sa for siden:

Du trenger ikke noe ekstra på torsken - krydre med salt og pepper og stek den i varm panne og skru ned etter at du har fått stekeflate så den blir gjennomstekt. Bruk meierismør eller bremykt i panna, gjerne litt fløte i stekesjyen når den er ferdigstekt.
Server med bacon og kanskje litt brunet løk om du liker det og masse gode grønnsaker med smør på :)

Det enkle er ofte det beste ;)


#6

lillemeg88 sa for siden:

jeg bruker mandelmel blandet med revet parmesan :)


#7

Gracella sa for siden:

Signerer!!!
Hvorfor skal det være vanskeligere enn dette, liksom??:rolleyes:
Det smaker jo ikke noe bedre med melet/grilliermelet og hva man ellers bruker...


#8

Fredrikke07 sa for siden:

Mandelmel med en eller annen type ost er nyyydelig:p!! Anbefales på det sterkeste!


#9

Debussy sa for siden:

Ovnsbakt torsk, med ost på er nydelig! Og så var det en fantastisk oppskrift på en varm tomatsalat her inne også - mmmmm - hadde glemt den, må ta den frem igjen!

(Men nå er du forhåpentligvis ferdig med middagen....:o)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.