Vi skal ha stekt torsk til middag i dag, men syns det kan bli litt vanslelig uten mel eller kavring. Noen som har en ide på hvordan vi kan gjøre dette. Skal ikke koke torsken... Kan man steke den i ovnen, eller hva? noen med erfaringer, håper på svar:) Er litt ny dette, så sliter litt med middagsoppskrifter:) Begynte nå om mandagen:)
Kjøp en pose ekte baconcrisp, knus den til mel, og bruk den som mel. La fisken stå en stund i kjøleskap før du steker! ( Altså etter du har vendt den i egg og baconcrisp):)
Hvis du vil steke/bake den i ovn er dette en god oppskrift som jeg bruker å variere til all slags fisk og kylling.
Krydre fersk/tint fisk med seltin og pepper.
Legg den i ildfast form/langpanne.
Legg små bunter med brokolli eller blomkål oppå
Rør sammen egg, fløte, presset hvitløk,parmesan,ønsket krydder.
Mengden avhenger av formen/langpanne, fisken og grønnsaker skal nesten "drukne".
Topp det hele med masse ost og stek i ca en halv time på 200 grader;)
Du trenger ikke noe ekstra på torsken - krydre med salt og pepper og stek den i varm panne og skru ned etter at du har fått stekeflate så den blir gjennomstekt. Bruk meierismør eller bremykt i panna, gjerne litt fløte i stekesjyen når den er ferdigstekt.
Server med bacon og kanskje litt brunet løk om du liker det og masse gode grønnsaker med smør på :)
Signerer!!!
Hvorfor skal det være vanskeligere enn dette, liksom??:rolleyes:
Det smaker jo ikke noe bedre med melet/grilliermelet og hva man ellers bruker...
Ovnsbakt torsk, med ost på er nydelig! Og så var det en fantastisk oppskrift på en varm tomatsalat her inne også - mmmmm - hadde glemt den, må ta den frem igjen!
(Men nå er du forhåpentligvis ferdig med middagen....:o)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.