< Tilbake til oversikten

Sukrinmengde istedenfor sukker

#1

hope10 sa for siden:

Jeg vil veldig gjerne lage denne oppskriften fra 4 stjerners middag ikveld, til klubben jeg skal ha neste gang:

Skal jeg da erstatte sukkermengden med 100 g sukrin (elelr må jeg bruke mer/mindre når jeg bruker sukrin istedefor)??

smaker det da likt som det ville gjort med sukker? Vil veldig gjerne lage den sånn at jeg også kan spise det...


#2

Aline sa for siden:

Jeg har brukt samme mengde, men siden vi ikke er så vant til søtsmaken så kan du kanskje ha mindre i? med mindre mengden er viktig for å få til oppskriften, da...:confused:


#3

hope10 sa for siden:

jeg tenkte jeg skulle bruke sukrin til alle,men kanskje jeg heller bare skal lage den skikkelig til de, å så lage en bitte liten porsjon til meg selv, så gjør det ikke noe om den ikke smaker så bra til meg selv,

jeg er ikke vant til å bruke sukrin er derfor jeg spør, for andre som ikke går på dette, vil 100 g sukrin smake som 100 g sukker? merker de forskjell?


#4

Trolltika sa for siden:

Jeg bakte en sjokoladekake der jeg testa med å bytte halve sukkermengden med sukrin (turde ikke bytte alt ettersom jeg ikke hadde testa sukrin før), og fikk tilbakemelding på at kaka var god -men veldig søt.

Dette var da en vanlig sjokoladekake med hvetemel og alt, men jeg ville ha mindre rent sukker i den. Ut fra tilbakemeldingen ville jeg prøvd meg frem med mindre sukrin enn sukker. Det er jo litt forskjell på hvor glade folk er i søtsmak også :)


#5

ada-emilie sa for siden:

Sukrin søter kun 75 % av hva sukker gjør, så du bør vel da ta ca 125 gram


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.