< Tilbake til oversikten

Advokado

#1

Hildemor på slanking sa for siden:

Vil sitronsaft hindre at most advokado blir brun når den står i kjøleskapet en stund.
Tenker å lage små forretter til selskap men synes advokadoen blir gusjebrun så raskt:rolleyes:


#2

Cassiopeia sa for siden:

Sitron eller Lime hjelper, men hindrer ikke oksydering.
Dekk evt godt til så det ikke kommer luft til.


#3

Nerthus sa for siden:

Tror fint du kan lage den noen timer på forhånd - men ikke vær gnien på surheta - jeg bruker forresten lime til avokado. Til to små ferdigmodnet avokado i går brukte jeg safta av 1.5 stk lime. Holdt seg fin helt til kvelds her ihvertfall - ser den er litt mørkere i fargen nå i dag.
Balanser med litt salt og søtt (feks flytende natreen som jeg bruker) for få fram avokadosmaken :)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.