< Tilbake til oversikten

Sukrin som splenda?

#1

TSB sa for siden:

Ser det er flere oppskrifter rundt omkring med splenda - kan dette byttes ut med sukrin eller må jeg ut og kjøpe splenda også?


#2

Kitsu sa for siden:

Det kan byttes ut ja, men vet ikke i hvilket mengdeforhold.


#3

ada-emilie sa for siden:

Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.


#4

Leoline sa for siden:

Va med natreen?
Finner ikke onfo om det...er noe ny her jeg....
Når man baker, f.eks boller eller kaker (ketolyse-lavkarbo er min retning)
hva er da det beste om bake med? Skjønner meg ikke helt på dette...sukrin, splenda, natreen,candarel??


#5

Alkazelters sa for siden:

Enig i logikken din, men ikke helt enig i at man må bruke mer.

Erfaring 1: Om du bruker mye sukrin, så blir det ikke søtere, men "kaldere" i smaken.

Erfaring 2: Sukrin fungerer best når man innser at det ikke kommer til å smake like søtt som produkter laget med sukker. Litt mindre søtt, men egentlig like godt når man venner seg til det!


#6

Ole Brum sa for siden:

akkurat sjekket min Natreen flaske som sier 1 kh pr. 100 gr. det må jo være greit? Dessuten er den enkel å få tak i, selv den lille butikken på hjørne fører den.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.