Kjøttedeigbiffer: Kjempegode om du tar baconbiter og parmesan i :D (eller annen ost)
4 porsj
Enkelt og godt om man har tilbehøret på lur (feks kryddersmør og ostesalat, eller lag en soppstuing, rotmos, salat osv)
500 g nykvernet oksekjøtt
2,5 dl fløte blandes i kjøttet
5 eggeplommer
smør til steking
salt og pepper
Del det i 4 stykker, legg det på en skjærefjøl, og form dem pent, og legg de over i panne med rikelig med smør, på litt over middels varme.
Stek forsiktig på begge sider, hell stekefettet over underveis. serveres med kryddersmør, ostesalat og noe sprøtt og syrlig feks sylteagurk.
ikke flink..jeg følger bare kokeboka til skaldeman hehe
jeg lager de store åsså spiser jeg 2 stk til de måltidene jeg ønsker med litt hvitløkssmør på..mmmm nydelig og de metter
Disse var kjempegode, med baconbiter og parmesan i :D Anbefales :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.