< Tilbake til oversikten

lavkarbo kjøttdeigbiffer

#1

hope10 sa for siden:

Kjøttedeigbiffer: Kjempegode om du tar baconbiter og parmesan i :D (eller annen ost)

4 porsj

Enkelt og godt om man har tilbehøret på lur (feks kryddersmør og ostesalat, eller lag en soppstuing, rotmos, salat osv)

500 g nykvernet oksekjøtt
2,5 dl fløte blandes i kjøttet
5 eggeplommer
smør til steking
salt og pepper

Del det i 4 stykker, legg det på en skjærefjøl, og form dem pent, og legg de over i panne med rikelig med smør, på litt over middels varme.
Stek forsiktig på begge sider, hell stekefettet over underveis. serveres med kryddersmør, ostesalat og noe sprøtt og syrlig feks sylteagurk.


#2

Tittit sa for siden:

vis du legger til 2.5 dl med kremfløte i den skal jeg love deg den blir ennå bedre;)
bare ett lite tips hehe


#3

Tittit sa for siden:

blande det i kjøttdeigen altså,ikke i panna.


#4

hope10 sa for siden:

Tusen takk for tipset :D


#5

Tittit sa for siden:

bare hyggelig:)
vis du bruker 1 kg kjøttdeig, øk til 5 dl fløte


#6

Tittit sa for siden:

PS!!!
glemte å si at du må ha i egg oxo,
5 eggeplommer pr 500 gr


#7

hope10 sa for siden:

Så flink du er :) Tusen takk skal føre det på, å teste de :D gleder meg!!


#8

Tittit sa for siden:

ikke flink..jeg følger bare kokeboka til skaldeman hehe
jeg lager de store åsså spiser jeg 2 stk til de måltidene jeg ønsker med litt hvitløkssmør på..mmmm nydelig og de metter


#9

hope10 sa for siden:

Å, det hørtes kjempegodt ut, skal testes ut neste uke MMmm :)


#10

hope10 sa for siden:

Disse var kjempegode, med baconbiter og parmesan i :D Anbefales :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.