< Tilbake til oversikten

Ovnsbakte rotfrukter med pinjekjerner

#1

hope10 sa for siden:

Ovnsbakte rotfrukter med pinjekjerner
4 porsj

1/2 kg forskjellige rotfrukter
olivenolje
8 hele hvitløksfedd
pinjekjerner
frisk bladpersille
salt og pepper

Forvarm ovnen til 210 grader, skrell rotfruktene og skjær de på langs.Snu de i olivenolje, legg de på bakepapir i langpanne. Strø over pinjekjerner og bladpersille, og krydre med salt og pepper. Stek de i 30-40 min. serveres feks til lam, vilt eller kyllingfilet.


#2

langaard sa for siden:

Hmmm.. rotfrukter er vel ikke så bra:)


#3

LineJM sa for siden:

Kommer helt an på hva slags opplegg man følger det. :)
Eller man kan ta mest sellerirot f. eks så så litt jordskokk etc....


#4

langaard sa for siden:

Joda sant det:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.