hope10 sa for siden:
Foliebakt fisk - god turmat
4 porsj
beregn ca 170 g fiskefilet pr pers (alle typer fisk kan brukes)
75 g smør
1-2 gulerøtter (bedre med blomkål eller brokkoli)
1 purre el 2 vårløk
4 stk sitronskiver
URTESMØR:
75 g smør
finhakket persille
saft 1/2 sitron
Lag urtesmøret først. rør sammen mykt smør, finhakket persille, og sitronsaft. Smør 4 kvadrat alumiumsfolie med litt av urtesmøret. del fiskefiletene i sereringstykker, og legg stykkene oppi, sammen med grønnsakene i staver/biter.
Legg 1 ts urtesmør på toppen, og pakk godt igjen. Stek i ovn ved 200 grader i 20-30 min, el damp i kasserolle med litt vann i ca 15 min.
serveres med agurksalat og rotmos.
TIPS:
Lag pakkene ferdig hjemme, og ta med på tur. Pass på at grønnsakene ikke er for tykke de skal bli ferdige på likt med fisken.