< Tilbake til oversikten

Lavkarbo fisk, også god turmat

#1

hope10 sa for siden:

Foliebakt fisk - god turmat

4 porsj

beregn ca 170 g fiskefilet pr pers (alle typer fisk kan brukes)
75 g smør
1-2 gulerøtter (bedre med blomkål eller brokkoli)
1 purre el 2 vårløk
4 stk sitronskiver

URTESMØR:
75 g smør
finhakket persille
saft 1/2 sitron

Lag urtesmøret først. rør sammen mykt smør, finhakket persille, og sitronsaft. Smør 4 kvadrat alumiumsfolie med litt av urtesmøret. del fiskefiletene i sereringstykker, og legg stykkene oppi, sammen med grønnsakene i staver/biter.

Legg 1 ts urtesmør på toppen, og pakk godt igjen. Stek i ovn ved 200 grader i 20-30 min, el damp i kasserolle med litt vann i ca 15 min.

serveres med agurksalat og rotmos.

TIPS:
Lag pakkene ferdig hjemme, og ta med på tur. Pass på at grønnsakene ikke er for tykke de skal bli ferdige på likt med fisken.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.