< Tilbake til oversikten

Lag din egen yoghurt


#2

snusken sa for siden:

Jeg og kikket på den oppskriften og tenkte det samme som deg.
Må jo være mulig å unne seg litt?
I ketolyseboka står det at 100 g naturell yoghurt inneholder 5,7 g karbs og melk 4,7 så det er ikke så mye yoghurt vi kan spise da, men den virker jo mektig og det hadde vært deilig :D


#3

ThereseA sa for siden:

og det står jo at det ikke er mye yoghurt som skal brukes for å lage denne..... skal nok prøve dette etterhvert, når jeg skal spise slike ting igjen


#4

Kremtoppen sa for siden:

Hva kan jeg bruke yoghurt (naturell) til? Har kjøpt gresk type, det fristet i butikken, men nå vet jeg ikke hva jeg skal bruke den til:o.


#5

ThereseA sa for siden:

jeg har brukt det i smoothies jeg


#6

babydoll sa for siden:

Det står i artikkelen at det er mulig å eksperimentere med forskjellige typer melk etter hvilken fettprosent man ønsker. Går det an å bruke fløte da kanskje?


#7

kamp sa for siden:

Jeg har lagt ut en steg for steg oppskrift her inne ennplass.

Min yoghurt blir MYE tykkere enn butikk yoghurt!


#8

Coockie sa for siden:

Kanskje det ville være mulig å lage det med fløte istede for melk?
Da vil jo antall karbohydrater reduseres en del.. :)


#9

xtra sa for siden:

Jeg har laget yoghurt med 1:1 fløte og H-melk. Oppskriften finner du her.

Jeg har ikke prøvd med bare fløte, men i prinsippet skulle det vel ikke være noe i veien for det.


#10

Photobscura sa for siden:

Jøss, det var jo sånn omtrent vi lagde tjukkmjølk da jeg vokste opp! mimre
Det er tider jeg forbanner min melkeintoleranse … :o


#11

Tittit sa for siden:

utrolig mange flotte oppskrifter her inne.
jeg blir helt imponert jeg:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.