Impulsiw sa for siden:
Har prøvd å bake det meste av lk brød. Synes det ofte har en ekkel bismak jeg ikke klarer. Så jeg hadde vel gitt opp brødbakinga.
Så fikk jeg denne oppskrifta:
8 egg
4 ts bakepulver
6 ss smør eller olje
1 boks creme fraiche (lett eller vanlig)
90 g linfrø
100 g solsikkefrø
100 g sesamfrø
75 g kruskakli
Visp 8 egg luftig (ikke til eggedosis) tilsett resten av ingrediensene. Ha i 2 brødformer dekket med bakepapir.
Stek på varmluft på 160 grader i 1 time. Ta de ut av formene, slå av ovne og la de hvile på risten i ovnen til de er kalde.
Dette brødet smaker ikke egg, har ingen bismak. Holder seg i kjøleskapet over 1 uke. Brødet holder også godt sammen, detter ikke fra hverandre.
Oppskriften er like enkel som den er god og det smaker grovt brød:)