Jeg har fått dilla på ostechips (200 grader i steikovn, fant tipset i en annen tråd her inne som jeg nå ikke finner igjen) og i dag testet jeg ut ulike oster. Stor var gleden da jeg fant ut at sprøstekt nøkkelost smaker som indiske papadums! Glimrende tilbehør neste gang det står indisk mat på menyen hos oss. Gode som snacks var de også.
Oh, takk for tipset. Har savnet tilbehør til indisk.
Jeg har dillen på ostechips og, i dag har det gått i ost med rosmarin og hvitløk. Fikk ideen etter å ha smakt to-tro cashewnøtter med det i går. Hadde sikkert spist opp hele pakken med ost hadde det ikke vært for at jeg nettopp gikk tom for bakepapir.
Vi går aldri tom for bakepapir - vi bruker sånn brunt papir du kan bruke omatt og omatt og omatt. Fås kjøpt på Clas Ohlson. Miljøvennlig er det også. :D
Vi kastet ut mikroen da vi pusset opp kjøkkenet i fjor, og jeg har ikke savnet den et sekund. Ble veldig fornøyd da jeg innså at jeg kunne lage ostechips i vanlig ovn også.
Tror faktisk aldri jeg har smakt nøkkelost før, men liker papadums, så havner på min handleliste og.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.