Jeg har aldri prøvd avokado før, men mannen min liker det kjempegodt, så jeg tenkte å kjøpe i morgen - men.....
Hvordan tilbereder man avokado for at det skal bli godt?
Noen som har tips ????? Jeg er helt blank.
Mannen min sier han bare strør litt salt oppå- så er det bra nok, at det egentlig ikke smaker noe spesielt da.
Men synes det virker så kjedelig på en måte, så vil gjerne ha flere tips, og har fått inntrykk av at mange her inne spiser avokado.
Vil gjerne prøve nye matvarer, og spesielt grønnsaker siden jeg ikke er så flink til å få i meg nok.. Dette er blitt et nytt delmål jeg har satt meg denne måneden :)
Søk i oppskriftsforumet og du vil få mange flere forslag. Skroll også helt neserst på siden der vil du finne linker med tilsvarende tema som i din overskrift.
Jeg har en ss rømme eller cf ,litt majones,litt salt og hvitløkskrydder i en liten bolle, moser med stavmixer . Nam nam... Bruker det til kylling,kjøttboller,kjøtt ..
Jeg bruker å ta en avocado, deler den i to, tar bort stein og skraper ut innholdet. Moser avokado"kjøttet" sammen med en boks tunfisk, tilsetter 1 ss sitron saft, 1 ss majones, salt og pepper etter smak :) Veldig godt :) Men en må nesten like tunfisk da :D
Og med litt hakka chili, et fedd hvitløk - og litt CF for å runde av litt... MMMMHMMM! Perfekt til lavkarbo-taco! ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.