Bobhund sa for siden:
Denne boken kan anbefales på det varmeste for alle som er interressert i lavkarbokosthold.
Boken har to deler, i den første (og korteste) forteller Björn Ferry selv historien om når han la om til lavkarbo, en historie som ender i OL-gull. Her er det mange gode tips å ta med seg, spesielt om å trene og spise lavkarbo samtidig. Ferry ramser også opp positive helse-effekter han har hatt av dette.
Den andre delen av boken er likevel den beste, dette er en ren kokebok med noen fantastiske retter. Vi (jeg og min kone) har ikke rukket og testet alle, men fem seks stykker har vi prøvd, og det er fantastisk god mat. Bildene er også veldig fristende! Utvalget retter er variert, med frokost/lunsjretter, middagsretter og desserter. I tillegg er det tatt med noen typer tilbehør som kryddersmør og lignende man bør ha i frysen. Oppskriftene er enkelt forklart, og det er ofte tatt med variasjonsmuligheter i teksten.
Kort sagt, boken anbefales på det aller varmeste!