Makronella sa for siden:
Så annonse fra en butikk her en dag at de hadde sprengt torsk på tilbud og måtte bare av sted å få tak i det. Utrolig lenge siden vi har hatt det, Faktisk ikke siden siden jeg begynte på lavkarbo så utfordringen denne gang var tilbehøret - poteter og gulrøtter pleide være fast følge, men det går jo ikke nå lenger.
Etter fiskebutikken hadde jeg en tur via innvandrer butikken "min " og der fikk jeg blandt annet hel sellerirot -og noen fantastisk vårløk, så disse ble innlemmet i middags planene.
Torsken legges i kokende vann- ha gjerne noen dråper edikk i vannet, dette gjør fisken ekstra hvit i kjøttet - gi det hele et oppkok og trekk deretter gryten til side for videre trekking i 5-6 minutter
Sellerirotmos har vist seg å være godt til fisk tidligere, så det ble laget.
Sellerien koker i fløte, moses m stavmikser når mør. Vårløkene ble delt i 3 og gitt et minutt i kokende vann.
Siste, og som prikken over " i'en " er eggesmør. Hardkok 4 egg, og del de i små terninger - smelt smør og bland egg og finhakket persille i det smeltete smøret og bland det forsiktig.
Eggene og vårløken gir farge til et ellers "hvitt" måltid - Fantastiske smaker sammen[/CENTER]