< Tilbake til oversikten

Bytte hvetemel med hva i kakeoppskrift?

#1

christinal sa for siden:

Igår lagde jeg en kake(som andre skulle ha) måtte smake en bit, kan jo ikke servere noe uten å vite hva den smaker:o
MEN den har jo masse mel og sukker da, sukker er en smal sak å bytte ut, men når det skal være 300 gram hvetemel, kan alt dette erstattes med kokos eller mandelmel? Bør jeg ha i fiberhusk? Hjelp hjelp.....


#2

Nurk sa for siden:

Bytt ut med kokosmel, mandelmel eller bakemix (evt bakepro)

Jeg blander som regel kokosmel med bakemix, og det blir perfekt smak :)

Lykke til.

Fiberhusk ville jeg hatt i dersom det er noe lignende brød i konistens, men ikke nødvendigvis i kake...


#3

TigerTove sa for siden:

jeg blander soyamel og malte sesamfrø :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.